RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Aceste subpuncte.Vă mulțumesc! Să se calculeze:
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
12-11-2021
Răspuns:
Am trimis răspuns în poza atașata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ii Dati Follow Lui Teo1499o Sa Va Dau Si Eu Followcat Face 100+1000÷10+20²
Dialog A• Mama, Darf Ich Heute Abend Ausgehen?• Wohin Willst Du Gehen?• Ich Will Ins Konzert Gehen.• Ja, Du Darfst. / Nein, Du Darfst Nicht.Dialog B• Was Wollt
7 Într-un Parc S-au Plantat 52 De Fire De Panseluţe Şi Cu 13 Mai Puține Fire De Zambile.Numărul De Zambile Reprezintă Jumătate Din Numărul De Narcise.Câte Fire
Despre Triunghiurile DEFsiMNP Se Stie Că DE=MN,unghiul D=unghiul M Și Unghiul E=unghiul N.a) Demonstrați Ca∆DEF=∆MNP;b)Completați Spatiile Libere Pentru Că Enun
Ex 3 Va Rog Mult Dau Coroana !
Exercitiile 5,6 Si 7.
De Cate Ori E Maimică Diferença Numerelor 82si 72 Decal Suna Numerelor18 Si 36.82-72=1018+36=59
Un Email Catre Un Prieten,in Engelza!Va Rog(From:KarinaTo:BiancaSubject:In Parc)
Ni S-a Cerut Să Facem O Propoziție Despre Câinele Nostru. As Vrea Sa Imi Faceti O Propoziție Despre Câinele Meu Având În Vedere:Rasa: Pichinez ImperialAni: 1 An
Cate Broaște Ar Mai Trebui Așezate Pe Macheta,astfel Încât Numărul Acestora Sa Fie Egala Cu Cel Al Peștilor.broaste 129 Pești 221