RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-11-2021
Matematică
a fost răspuns
3×3+3
va rog
deparca nu știuuu
Răspuns :
Emimamogovan
Emimamogovan
11-11-2021
3x3+3=
9+3=
=12
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Dahyun
Dahyun
11-11-2021
Răspuns:
3×3+3 =
9+3
12
( stiu ca ai pus la intamplare )
:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Analizeaza Subiectul Daca De Exemplu Este Exprimat Prin Numeral,pronume...etc ,in Afara De Substantiv,exemple Daca Se Poate MERSIII
Itr-un Camin De Copii Sunt 5 Incaperi .In Fiecare Incapere Sunt Cate Doua Grupe De Copii,fiecare Avand 6 Copii. Cati Copii Sunt In Total?Va Roggggggggggggggg
Gaseste Numerele De 10 Ori Mai Mari Decat ; 10, 16,37,49,si 100
Suma A 2 Nr Este 83 .afla Cele Doua Nr.,daca Primul Este Cu 3 Mai Mare Decat Triplul Celui De-al Doile.
Ce Importanta Au Apele Subterane ? Cum Sunt Folosite Apele Subterane In Localitatea Natala ?
Cum Se Mai Numeste United Kingdom ? NU VREAU SA VAD "REGATUL UNIT''. Adica, La United States ( US ) Se Numeste ''Uncle Sam'', Pentru Ca Nu Stiu Ce S-a Intamplat
Aria Laterală A Unei Piramidă Patrulateră Regulată Dacă Ştim Că AB=5m Şi AM=12 M ??
Departe Cuvintele Ca Sa Obtiii Propozitiii 1.DIEJACKEISTMODISCH_________________________________________________________________________________________________
La O Serbare Scolara Dunt 40 De Persoane. Junatate Sunt Elevi, Un Sfert Sunt Parinti Iar Restul Sunt Bunici. Cati Bunici Sunt ?
Substituiti Fiecare Dintre Propozitiile Marcate Prin Cite Un Complement Circumstatial Adecvat .Unde Ai Pus Saua , Cata Bine Si Ipingeaua!Unde Nu Te Doare , Nu T