RO Study
👤
Borbedavid2008
Borbedavid2008
11-11-2021
Fizică
a fost răspuns
HELPPP!!!!!!!!!!!!!!URGENT VA ROGGGG
Răspuns :
Vyper
Vyper
11-11-2021
Răspuns:
raspunsul corect este e asa mi a zis proful.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie:S1: 1+2+...+n SiS2: 1²+2²+....+n sa Se Calculeze Expresia:E=[tex] \frac{(2n+1)}{3}S1-S2[/tex]
Stiu Romana Destul De Bine Pot Sa Spun , Dar Am Nevoie Sa Fie Corect .Fabula:1) Are 2 Parti: ..............................si.............................2)figu
Calculati Partea Intreaga A Numarului -√5.
Dupa Ce A Parcurs 5/8 Din Drum, Un Automobilist Observa Ca Mai Are De Parcurs 93 Km. Aflati Lungimea Intregului Drum.
A) Rezultatul Calcului: Paranteza Patrata300minus10·(28:14+16)paranteza Patrata ·3 Este B)Suma Dintre Cel Mai Mic Numar De Trei Cifre Distincte Si
Cum Aflu Multimea Multiplilor Lui 24 Cuprinsi Intre 169 Si 289?
Suma De 500 De Lei Are O Dobanda De 8% Pe Luna. Calculeaza Dobanda Pe An.Daca Se Poate Cat Mai Amanuntit
Grupeaza Adverbele Si Locutiunile Adverbiale De Mai Jos Dupa Inteles: Aievea,indata,cam,odata,de Aceea,astazi,doar,degraba,atunci,pas Cu Pas,anevoie,inauntru,pa
Numerele Naturale A Si B Sunt Direct Proportionale Cu numerele 4 Si Respectiv 2. a) Ce Procent Din Numarul A Reprezinta Numarul B? b) Media Aritmetica A
Se Stie Ca O Hartie Tip A4 Are Dimensiunile Aproximative De 297 Mm Si De 297 Mm Si De 210 Mm . In Desenul De Mai Jos Este Ilustrat Modul In Care Se Obtin Alte T