RO Study
👤
Raduveronica89
Raduveronica89
17-05-2015
Arte
a fost răspuns
Despre arta stradala
Răspuns :
Alecs2015
Alecs2015
29-05-2015
este o arta cunoscuta si se face pe strada =stradala intelegi tu se mai numeste si geaffiti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetică Ponderată A Numerelor 2 Radical 5 Şi 5 Radical 5 Cu Ponderile 2,respectiv N Este Egala Cu 4 Radical 5.Aflaţi Numărul Natural N.
Se Ridica Perpendiculara BD Pe Planul Triunghiului ABC.Se Știe Ca DC =2a Radical Din 2 Și AB=AC=BD=2a.Aflati:a) BCb) Masura Dintre DC Și Planul ABCc) D(B, AC) D
Adunând La Un Nr 789, Suma Obținută Este De 4 Ori Mai Mare Decât Nr Dat. Află Acest Nr.
Completează După Model:am Citit->citit-am Am Exclamat,ați Facut,ai Răspuns ,au Primit
Nu Este Propoziție Predicativa In Enunțul 1 Era Sa Cad 2 Dacă A Venit Înseamnă Ca I-a Trecut Supărarea 3 Ceea Ce E Mai Grav E Ca Nu Mai Am Bani 4 Mulți Pot Păr
Va Rog Ajutatima Cu Asta:(-3)⁷ : (-3)⁷
Redacteaza O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte,in Care Sa Relatezi O Intamplare De La Un Eveniment Cultural.
1.Povestea Ceasului Cu Inimă Este Un Text Care Are Trei Episoade Narative Legate Prin Înlănțuire. Delimitează Aceste Episoade În Funcție De Problema Care Trebui
1)Daca DEFG Este Un Patrulater Convex Care Are Unghiurile Congruente, Atunci M(D)=.......?
Ajutați-mă Vă Rooog!!!