RO Study
👤
Filicaiuliana5
Filicaiuliana5
11-11-2021
Studii sociale
a fost răspuns
ce ati inteles dau coroana
Răspuns :
Hosulucas
Hosulucas
11-11-2021
Răspuns:
am inteles ce înseamnă ,,a tolera"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Sinonime Contextuale Pentru: Distincta,grav,aievea,uniform
Determinati: B) 18% Din 1500-36% Din 250. Ajutatima Dau Coroana Si Vot De 5 Stele!
La Un Spectacol S.au Vandut 3300 bilete De 3 Categorii:- 20% Cu Pretul De 12 Lei Biletul-40% Cu Pretul De 10 Lei Biletul- Restul De 7 Lei Biletula) Calculati S
Heii Puteti Sa-mi Faceti Si Mie Un Slogan Sau O Campanie : ''ANTIFUMAT'' PLZZ?
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Ca Mai Am Puțin Pana Ma Duc La Școală O Problema Data După Exercitiul 100-(4×7+5×6+8×4)=
Trei Frati S-au Nascut La Un Interval De 2 Ani Intre Ei.Daca Cel Mijlociu Are 6 Ani,cati Ani Are Cel Mare?dar Cel Mic?
Intrand Intr Un Magazin Maria Constata Ca, Daca Si Ar Cumpara 6 Dischete ,iar Mai Ramane 16 Lei,dar Pt. A Cumpara 9 Dischete Iar Mai Trebui 11 Lei Cat Costa O D
Intrand Intr Un Magazin Maria Constata Ca, Daca Si Ar Cumpara 6 Dischete ,iar Mai Ramane 16 Lei,dar Pt. A Cumpara 9 Dischete Iar Mai Trebui 11 Lei Cat Costa O D
In Ce Directie Fata De Continentul America De Sud Este Situata:a)Eurasia B)Austalia C)Antarctida urgentt!!!!!
Intr-un Depozit De Legume-fructe S-au Adus 16 Lazi Cu Cate 78 Kg De Mere Si 29 De Lazi Cu Cate 45 Kg De Piersici.din Care Fructe S-au Adus Mai Mult Si Cu Cat