RO Study
👤
Excelent123
Excelent123
11-11-2021
Istorie
a fost răspuns
Subiectul 1,2si 3
Ajutor
Răspuns :
Cristina1338
Cristina1338
11-11-2021
Răspuns :
Nu știu !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizarea Munteniei:Relief,Orase,Hidrografie,Obiective Turistice,Economie.Va Rog Eu Reede Am Nevoie Acum.dau Coroana
Mă Puteți Ajuta Cu Descrierea Personajului Principal Al Legendei Dragoș Vodă! Dau Coroana!!!!!
Ana,Iulia Si Mihaela Au Plecat La Cumparaturi Avand Diecare Cate 4446 Lei.Afla Cati Lei A Cheltuit Fiecare,daca Resturile Sunt Numere Consecutive Pare,care Valo
Daca Cinci Pătrimi Din Banii Lui Ovidiu Reprezintă 100 De Lei, Ce Rest Va Primi El Daca Cheltuiește Patru Cincimi Din Suma Pe Care O Deține??
Puterea Unui Motor Este De 600 Kw . Sa Se Afle Forta Cu Care Trage Un Corp Cand Acesta Se Deplaseaza Cu Viteza De 36km/h. VA ROGG... URGENT. ESTE PT MÂINE. DAU
7. Complete The Students Opinions About Homework,using Should Or Shouldn't.
Pe O Suprafata De Teren Au Fost Plantati 6514 Puieti De Brad, Cu 4512 Mai Mult Puieti De Mobil, Iar Fag Jumatatea Numarului De Brazi Si Molizi La Un Loc.Cati Pu
Buna! Nu Sunt Cunoscatoare De Limba Franceza. Este Cineva Aici Cunoscător De Limba Franceza Si Cu Inima Mare Care Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Traducere? (este Urge
O Povestire Cu Verbe La Trecut Si Sa Înceapă ; Mama Îmi Spusese Ca A Telefonat Adriana
Coarda AB A Unui Cerc Cu Raza 8cm Este 8 Radical3 Cm.Determinati Masura Arcului Mic ABva Rog Dau Coroana