RO Study
👤
Iulian1759
Iulian1759
11-11-2021
Franceza
a fost răspuns
URGENT DAU ORICE ORICE
Răspuns :
Dobrinvlad69
Dobrinvlad69
11-11-2021
Răspuns:
ich bin nounthezth iahre alt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Listen To The Recording Again And Mark The Following sentences True (T) Or False (F). 1. Claire Lives In A House Near London. 2. Claire Fights With Her Brot
Probleme De Şapte Stele 93 Fie ABCD Un Pătrat Cu Latura De 16 Cm Şi M, N Mijloacele Laturilor AB, BC. Dacă Pe CD, NO Este Bisectoarea Unghiului MNP, Q = MP, Dem
Vegetaţia Australiei
Mă Poate Ajuta Cineva Cu O Fișa De Lectură Cărții " Heidi, Fetița Munților" Fișe De LecturăTitlul:Autorul:Personajele:Mesajul:
Ajutooor Dau Coroană
16. Fie Ecuația |x|=x În Mulțimea R. A) Este Oare Soluție A Acestei Ecuații Num B) Dar Numărul -7? C) Aflați Mulțimea Soluţiilor Acestei Ecuați. Vă Rog
Fața De A. Arataţi Ca Acelaşi 23 Pe O Semidreaptă Cu Originea În Punctul O Se Consideră, În Ordine, Punctele A, B, C Şi M, N, P, Mijloacele Segmentelor [BC], [C
3) Suma A Trei Numere Este 229. Dacă La Primul Număr Am Aduna 14, El Ar Fi Egal Cu Jumătate Din Suma Celorlalte Două Numere, Iar Dacă Din Primul Număr Am Scădea
III. ANALIZA SURSELOR SCRISE/GANDIRE LOGICĂ ȘI CRITICĂ [...] Si Tara Transilvaniei, Şi Maramureşul, Şi Ţara De Pe Olt Erau Sub Unguri, Moştenitorii Hanului Atti
Put The Verbs In Brackets Into The Correct Passive Tense: a. When..... (dinner/serve)? From 7:00 To 9:00 In The Evening. b. This Is A Really Big Company. Yes, F