RO Study
👤
Raytheweeb
Raytheweeb
11-11-2021
Fizică
a fost răspuns
Plssssssssssssssssuhghhhgggg
Răspuns :
Raduserban57
Raduserban57
11-11-2021
Răspuns:
a 50 m b 102 c 45,5 d 0,07
sper ca te am ajutat bafta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetică A Numerelor A, B, C Este 16. Media Aritmetică A Numerelor A+b+2, A+c+6 Si B+c-2 Este Egala Cu: A) 38 B) 39 C) 34 D) 35 ( Am Nevoie Si De Rezolv
Salariul Unui Bugetar A Scăzut În Octombrie Cu 25% După Care A Crescut În Ianuarie Cu 15% Ajungând Să Fie 1035 Lei. Salariul Initial Al Bugetarului A Fost De ..
Îl Vreau Și Eu Pe D Pls Va Roooog
Prețul Unui Ghiozdan Era De 75 De Lei . Aflați Prețul Ghiozdanului După O Ieftinire Cu 4 La Sută
Vreau O Compunere Cu Tema "Crăciunul In Familia Mea" In Care Sa Descrieti Membrii Familiei (bunica,bunicul,matusa,unchiul,mama,tata) ,sa Descrieti Cum Este Atmo
Ionii Cr(II) Si Mn(III) Au Ambii Configuratia Electronica D4.Cum Explicati Faptul Ca Primul Este Un Reducator Puternic , Iar Al Doilea Este Un Oxidant?
Intr O Rezervatie Erau 40 De Insecte Si 120de Aripi .cate Insecte Sunt Cu 2 Aripi ,dar Cu 6 Aripi ....va Rog Ajutati Ma
Trei Studenți Din București Au Închiriat Un Apartament Cu 240 Euro Pe Lună. Pe Lângă Plata Chiriei Aceștia Au De Platit Pe Luna 15 Euro Cablul,10 Euro Internetu
Ajutați-mă Va Rog Urgent La Problema Dau Coronita
Cine Ma Ajuta La Fise