RO Study
👤
Bongo69
Bongo69
10-11-2021
Limba română
a fost răspuns
Fișa biografica Grigore Alexandrescu
Răspuns :
Dianaandreea286
Dianaandreea286
10-11-2021
Explicație:
nush daca te-ai referit la poza cu fisa biografica dar doar atât și zis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR VA ROG vreau Si Eu Caracterizarea Lui Hassan Din Balada Pasa Hassan Cu Caracterizare Directa Si indirecta Si Categoria Tipologica La Caracterizarea Dir
CU CAT ESTE MAI MARE SUMA DINTRE PRODUSUL NUMERELOR 217 SI 8 SI CATUL NUMERELOR 729 SI 3,FATA DE DIFERENTA NUMERELOR 1589 SI 896?
Muzical Cum Se Spune Melodios Dorinta Ta
La O Fabrica De Pasari Cresc Gaini,rate Si Curcani.ratele Reprezinta 0,42 Din Numarul Tuturor Pasarilor,iar Curcanii Reprezinta 9/28 Din Numarul Ratelor.Cite Pa
Ma Poate Ajuta Careva Cu Un Text Argumentativ Despre Impactul Internetului Asupra Relatiilor Dintre Oameni, Va Rog?
Vreau Si Eu Explicatia Propozitiei "In Revarsatul Zorilor, Pe Balta,lumina Face Minuni."
Media Aritmetica A Doua Numere Naturale Este 26,iar Media Lor Geometrica Este 24.Aflati Numerele
Hello! Vreau Si Eu Doua Enunturi In Care Substantivul "expresie" Sa Apara Cu Sensuri Diferite. Multumesc! Pups.
1.Realizati O Analiza A Devenirii Popoarelor In Spatiul Nord-estic Si Central European Ce Constatati?2.Reflectati Asupra Trasaturilor Comune In Dezvoltarea Tutu
Daniela cheltuieste Jumatate Din Suma Pe Care O Avea Pentru A-si Cumpara O Carte , Iar Doua Cincimi Din Rest Pentru Un Stilou.Stiind ca Din Banii Ramasi Si-ar P