RO Study
👤
Ppopyiy22
Ppopyiy22
10-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Alcătuiește propoziții cu casa scării
Răspuns :
Andreicondrea244
Andreicondrea244
10-11-2021
Casa scari este murdară
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roggg Mult Cît Mai Repede Dau Coroana
În Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Isoscel A B C D , A B ∥ D C , A B = 12 C M , D C = 6 C M. Diagonalele Trapezului Sunt Perpendiculare.
6. În Figura Alăturată Este Reprezentată O Piramidă VABCD Cu ABCD Pătrat, AB = 8 Cm și Înălțimea VO = 4 Radical Din2 Cm, Unde O Este Punctul De Intersecție A Dr
Identificaţi Asemănările Şi Deosebirile Dintre Poeziile "Ce Te Legeni. " Şi "Revedere". Ajutaţi-mă Vă Rog, Ofer Coroană!.
La Banchetul De Absolvire A Gimnaziului Participă Elevii Claselor A VIII-a. În Orice Moment Dansează Doar 60% Dintre Băieți Si 90% Dintre Fete. Cunoscând La Fie
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A, Cu Unghiul C = 30°, BC = 6 Cm Şi Fie AM Mediană, ME(BC). A) Aflati Măsura Unghiului MAC. B) Aflaţi Perimetrul Triunghiului
In Figura Alăturată A, B, C, D Sunt Patru Puncte Pe Dreapta A, Astfel Încât AB = 1 Cm, AC = 3 Cm, AD = 6 Cm. Considerăm Propozițiile: P1: BD = 4cm; P2: C Este M
"Sunt Un Număr De 4 Cifre. Am 21 De Sute cifra 4 La Ordinul 2, Iar Primul Meu Ordin este Reprezentat De Cifra Ordinului 4 adunată Cu 3. Cine Sunt Eu? 14 B) 2145
B. 1. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Conțin Vocale În Hiat Ambele Cuvinte Din Seria: A) „bucuria", „pufoaica". B) ,două”, „fiecare”.
Va Rog Ajutațimă La Acest Exercițiu La Engleza