RO Study
👤
Daryaprymak87
Daryaprymak87
10-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog frumos să mă ajutați
Răspuns :
Nicemagda94
Nicemagda94
10-11-2021
Explicație pas cu pas:
Ai rezolvarea mai sus....
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează O Compunere Descriptivă De Minimum 100 De Cuvinte În Care Să Prezinti Frumusetea Crinilor.
Vă Rogggg,e Urgent!!!!
Va Rog Sa Ma Ajutati! Daca Se Poate Cu Tabele In Care Sa Apara X Si F(x) Ca Sa Imi Fie Mai Usor Sa Înțeleg
6 IV. Gândim Digital Observă Imaginea Și Descoperă Algoritmul De Înmulțire Cu 9 A Unui Număr De O Cifră Fol Sind Degetele. Scrie Acest Algoritm. 1 6 5 3A 34 9x2
Scrie Un Text De Tip Ficțiune Istorică (minimum 500 De Cuvinte) Având Ca Sursă De Inspirație Pictura ,,Fiicele Lui Edward Darley Boit”, Realizată De Către John
Buna! Am Nevoie De Un Text In Care Prezint Traseul Si Ce Am Vazut La O Destinatie Anume.Destinatia Trebuie Sa Fie: Grupa Bucegi, La Sfinxul Si Babele Din Carpat
4,5,6 Si Sub 2 ….1,2,3 Si Vreau Si Subiectul 3
O Florareasa Are 90 De Garoafe Albe ,rosii ,galbene.Garoafe Albe Si Rosii Sunt 75 , Iar Galbene Si Rosii Sunt 55. Cate Garoafe Sunt Din Fiecare Culoare?
Într Un Acvariu Sunt 112 Pești Exotici Zebră Și Sanitare Numărul Peștilor Zebră Este De Șapte Ori Mai Mare Decât Numărul Peștilor Sanitari Câți Pești Zebră Și C
La Un Magazin S-au Vândut,in Trei Zile, 55 De Mingi De Tenis De Masa.In A Doua Zi Sau Vândut De Doua Ori Mai Multe Decât În Prima Zi,iar În A Treia Zi ,cu 5 Mai