RO Study
👤
Fdge56
Fdge56
10-11-2021
Engleza
a fost răspuns
Match the parts of the sentences ... ajutor
Răspuns :
Nobody96
Nobody96
10-11-2021
Răspuns:
1. C
2. A
3. B
Sper ca e bine!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unui Obiect Creste Cu 20%, Iar Dupa O Scadere Cu 20%devine 19200lei.Afla Pretul Initial.
Dau Toate Punctele Mele Numai Rezolvati-mi Problema!Latimea Unui Dreptunghi Este De Trei Ori Mai Mare Decat Latura Unui Patrat.Perimetrul Patratului Este Un Sfe
Consideram Trapezul Isoscel ABCD Cu AB//CD Si AD=BC. Daca BD Perpendicular Pe BC AB=8 Cm Si CD=16 Cm Determinati Lungimea Inaltimi Trapezului ABCD
30 PUNCTE !!!!Scrie O Compunere Despre Parinti Gandindu-te La Rolul Lor In Viata Fiecarui Copil! De 20-25 Randuri!
Stiind Ca A Si B Sunt Numere Naturale Astfel Incat A.b=180 Si Cmmmc(a, B)=30, Aflati Cmmdc(a, B)= ?
Apreciati Importanta Albinilor In Lumea Vie Si Precizati 3 Caractere Evolutive Ale Acestora Fata De Celelalte Grupe de Artopode Studiate.
Cine Mă Poate Ajuta Să Îmi Spună :a. trei vb La Imperativ, Ce Formează o Serie Sinonimicăb. trei Vb La Gerunziuc. un substantiv Nearticulat , Unul Nehotarât Şi
In Triunghiul Isoscel ABCD AB=AC Se Cunosc AB=13 Cm Si BC =10 Cm . Calculati Lungimile Inaltimiilor Triunghiului ABC
Cateta Opusa Unghiului Cu Masura De 30 Grade Intr-un Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 10 Cm Are Lungimea De.....cm
√243*√147-2√3*7√3+3√8(5√72+6√128)...