RO Study
👤
Rebeca9014
Rebeca9014
10-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Calculați integrala
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
10-11-2021
Răspuns:
Am trimis răspuns în poza atașata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Clasa Sunt 20 De Fete Si Un Anumit Nr De Baieti.Daca Nr Baietilor Ar Fi De 4 Ori Mai Mare,atunci Acesta Ar Fi Egal Cu Nr Fetelor.Cati Elevi Sunt In Clas
In Doua Lazi Sunt 58,5 Kg De Fructe. Daca Se Ia Un Sfert Din Cantitatea De Fructe Din Prima Lada Si Se Muta In A Doua, Atunci In Cele Doua Lazi Vor Fi Cantitati
Sa Se Arate Ca abc +bca Divizibil Cu 112 , (a=10b+c) ajutor Pls
Poate Cineva Sa Imi Dea Rezumatele La Musafirul , Fricosul si Saracutul De Emil Garleanu ?
Fie Segmentul [AB] Cu Lungimea De 32 Cm . Daca Punctul M Este Mijlocul Segmentului [AB] Si Punctul P Este Mijlocul Segmentului [AM], Atunci Determinati Lungimea
Intr-o Clasa Sunt 25 De Elevi. 40% Dintre Elevii Clasei,sunt Fete. A)Determinati Numarul Fetelor Din Clasa. B) cat La Suta Din Numărul Fetelor,reprezinta Numaru
Buna! ecuatie Cu Modul: |2x+1|+|2x-1|=0
A) Determinati Numerele Naturale X Si Y Astfel Incat X·y=18.Indicatie; Descompunem Pe 18 In Produs De Doi Factori , In Toate Variantele Posibile: 1·18, 2·9, 3·6
Imagineaza-ti O Legenda Despre Aparitia Unei Flori.Nu Uita Sa Imbini Elementele Reale Cu Cele Fantastice Si Sa Folosesti Personificarea. Va Roog Sa Fie Macar De
Daca B Este Simetricul Lui A Fata De Punctul O,iar C Este Simetricul LuiA Fata De B,atunci Determinati Valoarea Raportului OB/BC.2)Fie Punctele A,B,C Coliniare