RO Study
👤
Maria52339
Maria52339
10-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie în maxim 10 minute
Răspuns :
Mihairafael
Mihairafael
14-11-2021
Răspuns:
2⁴⁹×2⁵³=2¹⁰²
3⁵⁷:3²⁷=2³⁰
(5⁴)²⁴=5⁴ײ⁴=5⁹⁶
2²⁹×3²⁹=6²⁹
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Erau 27de Bile Rosii Si Albe.Alin Ia Din Cutie Toate Bilele Albe Si Pune5 Bile Rosii. Acum In Cutie Sunt 19 Bile Rosii. Cate Bile Rosii Si Cate Bil
Ce Sens Au Cuvintele Din Poezia Ce Te Legeni...( Cuvintele Sunt : A Se Legana , Cantaret ,frunza-n Dunga , Noroc , A Ingana , Pe Rand , Pe Rand
Trebuie Sa Alcatuiesc Enunturi Cu Ortogramele: V-a;n-ai;mi-l;n-ati;n-au;n-o;
Buna Va Rog Repede Este Urgent!!!!!!!! propozitia Este O...................este Alcatuita Din...................la Sfarsitul Propozitilor Pot Fi Folosite Urmato
Printr-un Robinet Curg 100 L De Apa Timp De O Ora, Iar Prin Altul 130 L. Cati Litri De Apa Vor Curge Intr-un Bazin, Daca Sunt Deschise Ambele Robinete Timp De 4
Un Om A Imprejmuit Cu Gard Terenul Sau In Forma De Dreptunghi Cu Lungimealungimea De 32 M Si Latimea De 2 Ori Mai Mica.Daca 1m De Gard Costa 100 Lei, Iar Gospod
Daca Vreti Sa Ma Ajutati Varog A={xEz|-2012<x<2013
Analizati Complementele Directe: "La Centrul De Informatica Alexandru Dino Si Bob Ica Au Invatat Un Joc Nou. Pe Copii Ii Incanta Calculatorul Si Vor Cumpara Un
Stabiliti Semnul Functiei. f:R-R,f(x)=x^2-3x+2 Dau Cel Mai Bun Si Coroana, Ajutati-ma La Citeva Exercitii, Rog Mult.
Un Nr Rational Poate Fi Reprezentat Printr-o Fractie Ordinara Sau ....