RO Study
👤
Narcisgalbenu60
Narcisgalbenu60
10-11-2021
Fizică
a fost răspuns
Va rogggg e foarte urgentttt
Răspuns :
Laurxy
Laurxy
10-11-2021
Răspuns:
Explicație:
3,6m/s
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati 3 Compus Cu 1 Supra 3 =82SUPRA 9 Xoy=XLA PATRAT+YLA PATRAT SUPRA XY
DAU COROANADaca X/y=2/3 Atunci 2x/2x+5y=?
Află Cel Mai Mic Număr Care Împǎrţit La 6 Dǎ Restul 1, Împǎrţit La 8 Dǎ Restul 3, Împǎrţit La 9 Dǎ Restul 4
Triunghiul Dreptunghic Abc A Egal Cu 90 De Grade Are Cateta AB Egal Cu 6 Radical Din 3 Unde Ad Perpendicular Pe Bc D Aparține Lui Bc Și Unghiul B A D De Grade C
Se Consideră Triunghiul Dreptunghic ABC Cu Măsura Unghiului A De 90 De Grade Și AD Perpendicular Cu Bc D Aparține Lui Bc Dacă Bd Egal Cu 3 Cm Și CD Egal Cu 12 C
Urgent..Vă Rog Ajutati-mă Repede Că Mi Le Tot Șterge Pe Motiv Că Trebuie Să Fie Un Exercițiu Ca Se Răspundă Corect..Ajutooor...
Extrage,don Textul Citat • Un Adjectiv Un Cazul Acuzativ - • Un Adjectiv În Cazul Nominativ - • Un Adjectiv La Gradul De Comparatie Pozitiv - • Un Adjectiv Făr
Exprima-ti , In 6-10 Rânduri Punctul De Vedere Privitor La Autoportretul Realizat
Pentru Cei Din Triburile Zulu, Fiecare Culoare Are O Semnificație. Tu Ce Semnificație Găsești Pentru Următoarele Culori? - Roșu: ... - Verde: ... - Albastru
Imi Poate Explica Cineva, Va Rog, Diferenta Dintre Un Text Discontinuu, Continuu Si Multimodal? Multumesc