RO Study
👤
Reby1140
Reby1140
10-11-2021
Matematică
a fost răspuns
(2^8+9^2+5^6+36^2): (0^6+4^4+3^4+25^3+6^4)
Răspuns :
Mama80
Mama80
10-11-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Stiu Cum Sa Fac Problema Ca Cica Mama Si Tatal Au Impreuna 80 De Ani.Copilul Este De 2 Ori Mai Mic Decat Mama Si De 3 Ori Mai Maic Decat Tatal.Sa Se Afle Var
In Propozitia Locuinta Este De Maine A Matusii. Ce Este A Matusii? Iar In Ce-ti Pofteste Inima? Inima Este Subiect?
Exemple De Valori Maxime Optime Si Minime
(8) Give The Following Sentences In The Future Tense As Shown. Examples: I Can Solve This Problem. I Will Be Able To Solve This Problem. We Can't Change Anythin
Tradu In Engleza Urmatoarele Propoziti Eu Am O Papusa. Tu Ai O Minge.El Are O Barca.Ea Are O Masina.
. Sa Se Afle Trei Numere Care Au Suma 305 ,stiind Ca Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul,iar Al Treilea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul.
Dupa Doua Cresteri Succesive De Pret,una De 5 % Si Cealalta De 20% Pretul Unui Tricou Se Modifica Cu 10,4 Lei.Care Este Pretul Obiectului Dupa Fiecare Scumpire
Compuneti Propozitii In Engleza Cu Ortogramele "i He She We They Me Him Her Us Them
Gigel Se Indreapta Spre Scoala. La Jumatatea Drumului Isi Aminteste De Plansa Ramasa Pe Birou. Sin Intoarce, O Ia Si Pleaca. Dupa Ce Parcurge Un Sfert Din Dista
Determinati Numarul De Moli Existenti In: a) 4g CO2 ; b) 25g CaCO3 ; c) 320g SO3 ; d) 63g HNO3 Cate Gr