RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-11-2021
Matematică
a fost răspuns
ex1 pls este urgent ms
Răspuns :
Sergiugarbuzov
Sergiugarbuzov
09-11-2021
Răspuns:
sper ca e corect cum am facut eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Trei Gargarite Se Plimba De-a Lungul Axei Numerelor. Când Au Obosit, Gargarita Alice S-a Aşezat Pe Numărul 24, Iar Gargarita Betty S-a Aşezat Pe Numărul 66.
1 Write A Letter To Your English Friend Audrey About Your New School. Answer The Questions. 1 When Did You Move To A New Neighbourhood? 2 Where Is Your New Scho
Prezinta, În 30-50 De Cuvinte, O Trasatura Morala A Lui Creanga, Asa Cum Reiese Din Textul Dat Viata Si Opera Lui Ion Creanga
Sa Se Rezolve Limita Prin Adaptare Dupa L'hopital La Cazul [∞*0] Si L'hopital Pentru Urmatoarea Limita: [tex]\lim_{x \to \infty} X(arcsin(\frac{2}{x} ))[/tex]
Arătați Că Cosx • Cos2x • Cos4x • ... • Cos2^n X = [sin2^(n+1)•x]/2^(n+1)•sinx
28. Dacă Suma A Două Numere Este 110, Iar Diferenţa Lor Este 36, Atunci Produsul Celor Două Numere Este: A. 2601 B. 3960 C. 2701 D. 2691
Alcătuiți O Propoziție În Care Cuvintele Date Să Fie Notează Întrebarea Corespunzătoare La Sfârșitul Enunțului. Copii,apa,Radu,primul,dumnealor,noi.mă Dau Coroa
Nouă Robinete,cu Același Debit,curg Împreună Și Umplu Un Bazin În 4,5 Ore. Șase Robinete Cu Același Debit Că Cele. 9 Robinete,pot Umple, Același Bazin, În
Sa Comparăm Doua Instituții Financiare Nebancare Cu Două Bănci(din Romania)
Afla Latura Si Perimetrul Unui Patrat Stiind Ca Semiperimetrul Sāu Este Nr. Necunoscut Din Ex: S×3+18:6-4×5+2×10=33