RO Study
👤
Titlu
Titlu
17-05-2015
Biologie
a fost răspuns
ce este un cercopitec?
Răspuns :
Gia04
Gia04
17-05-2015
o maimuta africana de talie mijlocie
Answer Link
Dianaaura11
Dianaaura11
17-05-2015
Cercopitecul este o speciede maimuta africana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Sa Obtineti Propozitii Adevarate: a) Modul Din -1/2=… b) Modul Din +2/3=… c) - Modul Din -0.5_… d) Modul Din 2,(3)=…
Muresul Este Cel Mai Important Afluent Al ........ El Izvoraste Din Carpatii ...... Trece Prin Depresiunea ......... , Taie Carpatii ...... Si Campia ..... Oras
Cum Demonstrez Ca Un Text Este O Piesa De Teatru?? Am Nevoie De Structura. Multumesc.
Vreau O Scrisoare De Ramas Bun Clasa A5a Dau Coroana
Vârsta Tatălui Şi A Mamei Sunt Direct Proporţionale Cu Numerele 9 Şi Respectiv 8; Vârsta Mamei Şi A Fiului Sunt Direct Proporţionale Cu Numerele 4 Şi 2. Aflaţi
O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Necesitatea Evitarii Războaielor
In Curtea Unui Taran Sunt Gaini Si Porci. Stiind Ca Sunt 17 Capete Si 44 De Picioare, Cati Porci Si Cate Gaini Are Tarmul ? Vreau Rezolvare Completa Si Explicat
Se Da Un Dreptunghi ABCD In Care AB=25cm,BC=8cm. Se Ridica O Perpendiculara Pe Planul ABC Din Punctul A,AM=12 Cm. Sa Se Calculese: D(M,B) d(M,C ) d(M,BD)
Am Examen Si Nu Stiu Ce Sa Scriu La Elementele Verbale Si Nonverbale Plllllzzzzzz Ajutati-ma
Demonstrati Ca Numarul N= [tex] 2^{n} [/tex] * [tex] 5^{n+1} [/tex] +4 Este Divizibil Cu 9. Dau Coronita!