RO Study
👤
Dyyutz
Dyyutz
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor- va rogg e urgentttt
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
09-11-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabiliti Valoarea De Adevar A Afirmatiilor (A/F) :1.Energia Cinetica Este O Marime Fizica Scalara.2.Energia Potentiala A Unui Corp Este Maxima Daca Acesta Se A
Cum Se Face Acest Tip De Exercitiu? x-2 = 3x-1 (supra) (supra) 3 2 Chiar Am Nevoie De Un Raspuns Pentru Acest
Buna Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Un Referat Despre " Legaturile Dintre Timp , Distatanta Si Viteza. Multumesc.
Va Rog Mult Pană Maine Ma Puteti Ajuta Cu O Temă?O Compunere Cu Tema Despre Ploaie Cu Sentimentele Trăite De Mine Si Sa Introduceti Epitete.... Vă Multumesc Mul
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog, Cu Urmatorul Exercitiu?Alcatuiti Propozitii in Care Subs. Elevul Si Tara In Cazurile Nominativ Acuzativ Dativ Si Genitiv Articulat
Impartiti Numarul 50 In Parti Direct Proportionale Cu 1,cu 3si Respectiv Cu 6MULTUMESC MULT !!:)
Buna ! Ami Spuneti Va Rog Valoarea Morfologica A Cuvinteloor : ,, Aceasta ,, ,,fi ,, ,,in ,, ,,marci ,, ,,,, Noastra ,, ,,aceea ,, ,,a Deconstrui ,,
Cand Si De Ce Se Folosesc Coeficientii Chimici?Explicati-mi Va Rog! Daca Doriti,dati-mi Si Un Exemplu Pentru O Reactie Chimica!
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420 Metri. Lungimea Este Cu 18 Metri Mai Mare Decat Dublul Latimii.Afla Lungimea Si Latimea .
O Compunere Scurta Despre Importanta Primei Scoli Romanesti