RO Study
👤
Piscul
Piscul
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
repede dacă se poate
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
09-11-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raspundeti La Aceste Intrebari Pe Baza Textului: 1.Le Poete Distingue,a Sa Maniere,plusieurs Sortes De Livres:peux-tu Dire,dans Chaque Cas,de Quels Livres Il S'
Alcatuiti Prop. Cu Pronumele Eu Sa Fie : Subiect,Nume Predicativ,Atribut Si Complement
Sa Se Calculeze Caldura Necesara Modificarii Temperaturii Unei Bucati De Argint Cu M = 18 Kg De La -15 Grade C La +20 Grade C
Rares Pleaca La Izvor Cu 4 Sticle De Cate 2 Litri Fiecare, 2 Sticle A Cate 2,5 Litri Fiecare Si Un Bidon De 5 Litri.Cti Litri De Apa Aduce Daca Umple Toate Vase
Construiti Trei Enunturi Cu Adverbe De Mod Derivate De La Substantivele : Baiat , Iepure Si Soim. Va Rog Ajutati-ma ! Dau Coronita La Primul Raspuns !
Mama Are Suma De 60lei Si O Imparte In Mod Egal La Cei 3 Copii Ai Sai.citi Lei A Primit Fiecare Copil?
Hay Buna Am Nevoie De O Minni Lectie Sa Spun Asa...trebuie Sa Predau La Sc Complementul Circ De Loc Timp Si Mod Si Nu Prea Stiu Cum Am Nevoie De Sugestii Cel Ma
Ideei Pentru Un Articol Pentru Revista Scolii??
Alege Prin Subliniere Raspunsul Corect : M-am Interesat Despre Situatia Lor. /M-am Interesat De Situatia Lor Romanul Care L-am Citit Era La Biblioteca. /Romanul
Transformați In Ore,minute Și Secunde: a) 8151de Secunde ; b) 15300 De Secunde.