RO Study
👤
Liviamuset771
Liviamuset771
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor până la ex 7 fără 1
Răspuns :
Larisamara12
Larisamara12
08-11-2021
Răspuns:
Bună * .
poza nu se vede bine
Explicație pas cu pas:
#larisamara12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii , In Care Verbul A Ajunge Sa Fie Regent Pentru O Propozitie Subordonata Subiectiva.
Benzenul Se Alchileaza, In Prezenta Unui Acid Drept Catalizator, Cu O Alchena A Cu Catena Ramificata Si Rezulta O Arena B Care Contine 89,55 % C. Identificati H
Faceti O Lista Cu Personajele Din Literatura Care Au Dovedit Curaj (ce Anume A Facut Fiecare)
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Cum Se Afla Apotema Intr.o Piramida Patrulatera Regulata?..vaa Rogg Frumoss!! :*
Suma A Doua Numere Este De174.Al Doilea Numar Intrece Cu 21 Jumatatea Primului Numar.Care Sunt Cele Doua Numere?
Din Cei 890 Pepeni Adusi De Un Producator La Vanzare,din Care 667 Sunt Verzi,ceilalti Fiind Galbeni,s-au Vandut 89 De Pepeni Galbeni Si Cu 139 Mai Multi Pepeni
Am Nevoi De Terei Inrebari Despre Carol Cel Mare ,
IN INTERVALUL [-3,3) SE AFLA UN NUMAR DE .....NUMERE INTREGINUAMRUL RATIONAL 21 SUPRA 5 SCRIS SUB FORMA ZECIMALA ESTE EGAL CU
Intr-o Cutie Sunt 105 Bile Albe Mici. 321 Bile Albe Mari Si 403 BILE Negre Mici.Stiind Ca In Vutie Nu Exista Si Alte Bile,afla Cate Bile Sunt: A) Albe
Am Nevoie De Planul De Idei Pentru Textul "Dincolo De Nisipuri" De Fanus Neagu (daca Se Poate Va Rog Pe Puncte )