RO Study
👤
12345883
12345883
08-11-2021
Germana
a fost răspuns
Exercitiul 26, va rog frumos:))
Răspuns :
Catalinasavin6
Catalinasavin6
08-11-2021
Răspuns:
Sper că am putut să te ajut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Choose The Correct Item. Write In Your Notebook 1. They 've Held The Race In London Since/for 20122. Have You Never/ever Been To The USA?3. She's Just / Already
Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati Cu Tema Din Poza Va Rog Fără Mistouri , Chiar Am Nevoie Urgent Ca Maine Ma Asculta La Franceza Pls Dau Coroana +ce Mai Doriți Bo
Suma A Două Numere Este Egală Cu 32. Aflati Cele Doua Numere, Stiind Ca Suntdirect Proportionale Cu 3, Respectiv Cu 5.
2(x-2)-3/2x=x-3 Puteți Să Si Imi Explicați Cum Ati Rezolvat Problema Va Rog?
Salutare Am Mare Nevoie De Ajutor : Eu Trebuie Sa O Duc Pe Mama Din Piatra Neamt Pana In Bucuresti La Spital , Cu O Masina Care Este Pe Motorina. Cam Cati L
Din Cel Mai Mare Numar Natural De Cate Doua Cifre Care Are Cifra Zecilor 4 Scade Catul Numerelor 18 Si 3 Inmultit Cu 5
--O ---utupu.. În Tabăra De La Sinaia Se Află 120 De Elevi. Dintre Aceștia, 50% Au Mers Să Viziteze Muzeul Peleș,25% Din Rest Au Urcat Cu Telecabina La Cotă, Ia
Cauzele Si Cosecintele Restauratiei Burbone! Pls!!!
Suma A Două Numere Este 40. Dacă Din Al Doilea Număr Scad Numărul 6 Și-l Adaug Primului Număr , Atunci Primul Număr Devine De Patru Ori Mai Mare Decât Al Doilea
Choose The Correct Word. Write In Your Notebook.