RO Study
👤
Iliesandrada43
Iliesandrada43
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog ! Este pana maine!
Răspuns :
Floreaalexia23
Floreaalexia23
08-11-2021
Explicație pas cu pas:
Sper ca te ajuta. Corona daca vrei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Rezolvarea Urgent1. -2 Supra 3 Plus 1 Supra 22. Dintre Numerele 2 Radical Din 3 Si 3 Radical Din 2 Mai Mare Este?
Ce Este "oarecine" Ca Parte De Vorbire In Contextul "Oarecine Imi Spunea" Si Ce Functie Sintactica Are? :o3
Noteaza Cel Putin 2 Prevederi Ale Statului Suzeranitatii Otomane In Tarile Romane
Ce Parte De Vorbire Au Cuvintele Scrise Cu Majuscule In Textul De Mai Jos? Batista ERA Semnul CĂ DIMINEATA Mama MĂ Ocrotește.
Rezolva Ecuatiiile: 111+2x+29=10³________9+2(14y)=15________ 5x+52-31=30²-19
Ce Fel De Rima Au Urmatoarele Strofe?1) In Noapte NaltaCe S-a Lasat Peste NaturaSe-ntrezaresc Prin FrunzaturaStelare-adâncuri Ce Tresalta.2) Ciocârlia Ciripie,
Organism Al Carui Corp este Format Dintro Celula Procariota bacilul tuberculozei drojdie Bereamiba parameciu Trebue De Ales dintre Aceste 3
Urgentt-In Largul Oceanului Pacific Un Avion Se Afla La miezul Noptii Deasupra Punctului De Intersectie Dintre Ecuator Si meridianul De 180 Grade.Avionul Zboa
Alcatuiti Enunturi In Care Cuv. Date Sa Aiba Valoarea Gramaticala Indicataa) Atent-adj.,adv.,subs.,
Scrie 3 Nr Consecutive;a)535 Este Primul Nrb)863 Este Al 2 Lea Nrc)501 Este Al 3 Lea Nr