RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-11-2021
Limba română
a fost răspuns
unde se ascund jivenile ???
Răspuns :
Palantonella73
Palantonella73
08-11-2021
Răspuns:
dupa un cuvant narrative sau dupa substantiv
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Urmatoarele Silabe:că,ne,sta,ce,nu,ta,re,zut,mi,va,su,pa,tea,toate,nos,pai,toc,ci,car,sa,ri,loa,va,pun,os,sa,lu,vin,scoa,rar,fe,la,ban,par,a,te.Creeaza C
1. Mettez Les Verbes Entre Parenthèses Au Passé composé:
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos La Ex 19 ,am Nevoie Urgenta ,va Dau Coroana Si De Toate Chiar E Urgent !!!!
A{x| X£N,x-2=5}B{x| X£N,x+3=7}
Se Considera Funcția F:R—>R, F(x) = (1-radical3)x-radical3. Stabiliți Monotonia .
2. Notează Termenii Corespunzători Spațiilor Libere:In Vacanța De Vară Am Fost Cu Prietenii Mei Intr-o Tabără La Munte. Într-una Din Zile, In Timpul Uneiexcursi
1. Se Dau Numerele:23, 31, 19, 8, 27, 30, 22, 26a. Incercuieşte Cu Roşu Cifra Zecilorb. Subliniază Numerele Impare.c. Ordonează Descrescător Numerele Date.
1. Se Dau Numerele:23, 31, 19, 8, 27, 30, 22, 26a. Incercuieşte Cu Roşu Cifra Zecilorb. Subliniază Numerele Impare.c. Ordonează Descrescător Numerele Date.
1. Se Dau Numerele:23, 31, 19, 8, 27, 30, 22, 26a. Incercuiește Cu Roşu Cifra Zecilor.. Subliniază Numerele Impare.. Ordonează Descrescător Numerele Date.
3 Stabilește Valoarea De Adevăr A Enunţurilor Date (Adevărat Sau Fals).(o Cantitatea De Precipitații Poate Fi Măsurată Cu Anemometrul.o Umiditatea Aerului Poate