RO Study
👤
Annazzxs
Annazzxs
08-11-2021
Limba română
a fost răspuns
un sinonim pentru cuvantul sfat.
Răspuns :
Jennifer2424
Jennifer2424
08-11-2021
Buna! Ajutor
°
°
°
°
°Bafta la teme!
Succes la scoala!
Answer Link
Katiysakat
Katiysakat
08-11-2021
Explicație:
sfat-invatatyra
..........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
IMI PUTETI DA UN ARTICOL DESPRE ORICE?
Un Tamplar Cofectioneaza ,in Medie ,cate 12 Usi Pe Luna ,iar Ucenicul Sau Cate 4 Usi.In Cat Timp Vor Efectua Comanda De 160 De Usi ,lucrand Impreuna?Dar Daca P
Compunere Minim 20 Randuri De Caiet Mare Despre Copilarie
URGENT!!!!!!!!!!!!!Am Patru Numere.Al Doilea Este Cu 2 Mai Mare Decat Jumatatea Primului.Al Treilea Este Dublul Celui De-al Doilea.Al Patrulea Numar Este Junata
Argumenteaza De Ce Solul Este : Mediu De Viata , Factor De Mediu Dau Coronita !!! Imi Pune Nota In Catalog Va Rog Ajutatima !! Este La Stiinte
Alcatuiti Propozitii Cu Ajutorul Cuvintelor ,, O Data " , ,, Odata '' .
Maine Dau Simularile La Biologie , Matematica Si Fizica , Iar Profu' De Bio Ne-a Spus Ce Ar Trebui Sa Repetam Si A Mai Zis Ca Sa Stim Cate 2 Caracteristici Fiec
Intr-o Livada Sunt 172 De Pomi Fructiferi-meri Si Peri. Stiind Ca Numarul Merilor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Perilor,afla Cati Pomi De Fiecare Fel Sun
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 484 Cm.latimea Este Cu 10 Cm Mai Mare Decat 2/3din Lungimea Dreptunghiului.sa Se Afle Perimetrul Unui Patrat Care Are Latura
Identificati Atributele Din Textul De Mai Jos Si Analizati-le: Dobrogea Este Locul Natal Al Alor Mei Si Bucuria Lor De A Se Intoarce Frecvent In Aceasta Regiune