RO Study
👤
Negru22
Negru22
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
calculati g)radical 16384=?
Răspuns :
Anonymous197
Anonymous197
08-11-2021
g)128
Explicație pas cu pas:
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere De 15-20 Randuri Cu Titlul "cum A Fost La Bunica Mea" REPEDE DAU COROANA
Doar C,repede Dau 50 De Puncte+coroană!!!
Puteți Să Mă Ajutați Cu C Și D ? Și Daca Puteți Să Imi Reamintiți Ce Se Face În Situații De Genul, Dau Coroana
Aflați Două Numere Naturale , Stiind Ca Suma Lor Este 13. Indicat Toate Cazurile Posible .Va Rog Frumos.Cat Mai Repede.Dau Coroana
Sa Se Scrie Un Program Care Citeste De La Tastatura Un Vector V Cu N elemente. Sa Se Determine Daca In Vector Exista Elemente Care Se Repeta Si daca Da, Sa Se E
Rezuma Fragmentele Care Ti Se Par Semnificative. Noteaza Evenimente-cheie. ( Fram, Ursul Polar ).
Rezumat Core Inima De Copil Va Rog
Puteți Să Mă Ajutați Cu C Și D ? Și Daca Puteți Să Imi Reamintiți Ce Se Face În Situații De Genul, Dau Coroana
In Triunghiul ABC, Mediana [AM] Se Prelungește Cu Un Segment [MN] Astfel Încât M Este Mijlocul Lui [AN]. Demonstrați Ca AB=CN Si Ca AC=BN Va Rog Mult Daca Se Po
Se Citeste De La Tastatura Un Numar Natural Nenul N, Apoi Se Citesc Succesiv N Valori Reale. Scrieti Un Program Care Determina Si Afiseaza Cea Mai Mare Si Cea M