RO Study
👤
Tabanlucian6
Tabanlucian6
08-11-2021
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de rezultate urgent
Răspuns :
Fkadyn
Fkadyn
08-11-2021
и давай давай))) там все 4
Answer Link
Ipurpleyou
Ipurpleyou
08-11-2021
*・゚゚・*:.。..。.:*゚:*:✼✿
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Intrebarea Potrivita Pentru Urmatorul Rasouns:-Multumesc!
Alcatuieste O Poezie Despre Sosirea Scolii In Care Sa Folositi Cuvintele:ghiozdan,banca,doamna Profesoara.Va Rog Mulltt!!
Sa Se Determine 4 Numere Naturale Care Indeplinesc Conditiile:a)suma Lor Este 160 B)adunand La Primul Numar 3 ,scazand Din Al Doilea 3,inmultinda Al Treilea Num
Ce Inseamna O Scădere Repetata?
Daca O,A,B Si P Sunt Coliniare , O Inclus In AB Si P Este Mijlocul AB , OA=20cm, OP =30 Cm, Atunci Determinati Lungimea Segmentului OB 2. Daca Punctele A,B,C Su
4 Elevi Au Impreuna 545 De Timbre.primul Elev Are Mai Mult Decat Al Doilea Cu 15 Timbre,al Doilea Are Mai Mult Decat Al Treilea Cu 20 De Timbre Iar Al Treilea A
Am Nevoe De Argumente Pro Si Contra Despre"lectura Este Mai Importanta Decat Jocurile Pe Calculator".Am Nevoie De 3 Raspunsuri Pro Si 4 Contra Daca Puteti! Mult
Patratul ABCD Reprezinta Un Teren.Proprietarul Vinde Unui Vecin Terenul Reprezentat De Patratul EFGC Cu Pretulde 12 Euro Pe Metru Patrat.Se Cunosc AB=30 M Si EF
E Timpul Pentru Jurnal!noteaza Cinci Cuvinte Metafora Pentru Inima Ta Si Explica Alegerea Facuta
Sa Se Rezolve Ecuatiile :1+3+5+..+x=100