👤

Va rog imi trebuie acm ajutați-mă deoarece trebuie sa merg pa școală la 9, va rog s-au coroana! Și sa faceți pe ex 1 și 2​

Va Rog Imi Trebuie Acm Ajutațimă Deoarece Trebuie Sa Merg Pa Școală La 9 Va Rog Sau Coroana Și Sa Faceți Pe Ex 1 Și 2 class=

Răspuns :

Răspuns:

1.

Ei, lasă astea. Știi că țiu la tine; ce, mai încap între noi astfel de fraze banale... Ce nota vrei să-i (nu mai vad de acolo) tău de protejat?

-7, draga Costică

-Apoi, dacă n-o fii știut nimic animalul!

-Ei, acum și tu! Zii ca nu știe; parca el o sa fie cel dintâi și cel de pe urmă care sa treacă fără sa știe...

- Draga Costică! Dacă rămâne băiatul repetent încă un an, e o nenorocire pentru familia lui - o familie dintre cele mai bune - si pentru mine o mâhnire...

- A! Irezistibilă milogeala asta prieteneasca! Zice Costică. Ce bine știi tu sa poruncești! Aide! Să-i fac (nu vad) data asta... Să-i dau nepricopsitului 7.

-Merci, draga Costică, mare pomana-ți faci!

Cum il cheamă?

Caut repede în buzunare scrisoarea d-rei Mari Popescu. Nu e... zic lui Costică

Un moment

Și ies ca din pușcă, sar in birja și alerg acasă...

2.

Iarna a trecut. A venit primăvara. Razele arzătoare ale soarelui s-au așternut. S-a văzut prima floare într-un copac plin de aur verde. Într-o case a venit briza îmbietoare a primăveri și i-a salutat pe toți. În parcuri se zăresc mii de copii care se joaca. Presimt ca va fii o primăvara superba!

Spor la scris! Sper ca te-am ajutat!