RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-11-2021
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana la cine raspunde corect! Va rogg rpd :D
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
07-11-2021
Răspuns:
1. Scarf
2. Linen
3. Comb
4. Leather
5. Magazine, bank
6. Tights
Answer Link
1Anne1
1Anne1
07-11-2021
1. Scarf
2.plain
3.comb
4.leather
5.magazine
6.tights
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) 8m+=?dm 5dm=?cm 50 Dag=?hg10 Km=?hm 100 Cg=?g 16 Kg=?gb) 1 600kg=?q
Un Tren Pleaca Din Orasul A Spre B La Ora 9 Si 45 Minute . La Ce Ora A Ajuns La Destinatie , Daca Drumul A Durat 4 Ore Si 50 Minute ?
Media Aritmetica A Numerelor A Si B Este 2,2, Media Aritmetica A Numerelor A Si C Este Egala Cu 0,9 , Iar Media Aritmetica A Numerelor B Si C Este Egala Cu 1,9.
Imi Puteti Spune 4 Propoziti Dezvoltate In Care Sa Avem Complement,atribut,subiect Si Sa Analizez Partile De Vorbire
Va Rog Facetimi O Compunere Cu Titlul Vara Sa Aibe :niste Copii Care Merg Pe O Campie Si Se Joaca Si Sa Fie Scurta Dar Sa Aibe Si Expresii Frumoase Ajutatima Va
1) De Ce Predomina Cresterea Animalelor In Zonele Alpine? 2) De Ce Este Dezvoltata Agricultura In Romania?
Va Rog.. Este Urgent! Care Este Sensul Cuvantul "frunza-n Dunga" .... Acest Pasaj Este Luat Din Poezia "Ce Te Legeni..." De Mihai Eminescu.
1.vreu Si Eu Sa-mi Extrageti Din Text Un Cuvant Cu Hiat Si Unu Cu Diftong 2.transcrie Din Text Da Un Ver Care Contine O Imagine Vizuala Si Una Auditiva 3.pr
Ma Ajutati Sa Pun Astea In Ordine? :) 1.Chouette ! J'adore L'hiver2.Ton Sac Est Prêt ? Tu N`oubliés Rien?3.Brrr!Je Deteste L`hiver 4.Oui.Non.5.regarde ! Il Neig
Valoarea Morfologica A Cuv Conform