RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-11-2021
Matematică
a fost răspuns
4.calculeaza rad169 supra 256
Răspuns :
Younggirl
Younggirl
07-11-2021
13/256
....................sper ca te-am ajutat
Answer Link
Mitrofandenismihai
Mitrofandenismihai
07-11-2021
Explicație pas cu pas:
Sper ca te am ajutat.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca A ∈ R* , Astfel Incat X + 1 Supra X =4 , Atunci Aflati Valoarea Sumei X²+1 Supra X²
Marchez Cel Mai BunIndentificati Complementele Circumstantiale De Scop Din Textul Urmator Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima(manual Pag 214 Ed
Explica De Ce Lalelele,crinii,lacrimioarele Si Viorelele pot Rezista Pe Timpul Iernii.
Raspunzand La Toate Cele 30 Intrebari Ale Unui Test, Un Elev A Obtinut 102 De Puncte. Pentru Un Raspuns Corect S-au Acordat 5 Puncte , Iar Pentru Unul Gresit S-
Se Considera Triunghiul Isoscel ABC Cu BC=36 Cm Si AB=AC=30 Cm.Aflati:a) Aria Triunghiului ABC Si Lungimea Inaltimii Din Bb)cos (BAC)c)Lungimea Cercului Circums
Sunt Personajul Unui Basm Si Locuiesc Intr-un Palat De 20-35 Randuri Mersiii:)
Gasiti Sinonime Si Antonime Si Textul:Am Fost Sa Vad Drapelul.Minunatul Steag Avea Culorile: Rosu ,galben Si Albastru.M-am Minunat Si M-am Mirat Mult.Am Sarbato
Ce Inseamna Pentru Voi Iubirea?
Buna..all. ! Ma Ajutati ? Scrieti 3 Fractii Echivalente Cu Fractia 5pe3 2 Scrieti Fracti Subunitare Cu Numitorul 6 3 20% Din Pizza Costa 10 Lei . Cat Cos
Vreau Si Eu O Schema Va Rog Mult Pentru Semnificatia Mesajului Unui Text Liric Si Epic .