Răspuns :
Răspuns:
2.Dragul meu copil, te iubesc nespus de mult şi nicicînd nu te voi părăsi. Cind drumul vieții tale e plin de spini şi grele încercări, într-adevăr, se vede doar o singură urmă… Atunci eu te duceam în brațe…
3. a oglindi- seamănă
destin-soarta
episod-vis
foarte mare-imens
a abandona-parasi
4. El și-a abandonat câinele
Ea își urmează soarta
5. În visul unui bătrân
Trecut
Bătrânul și Dumnezeu
Visul
Bătrânețea
6.Dumnezeu în visul unui bătrân
7. Bătrânul îl visase pe Dumnezeu
8.te iubesc nespus de mult şi nicicînd nu te voi părăsi. Cind drumul vieții tale e plin de spini şi grele încercări, într-adevăr, se vede doar o singură urmă… Atunci eu te duceam în
9.Cind pe cer au apărut ultimele fragmente ale vieții sale, omul a observat că de-a lungul acestui film ciudat este doar o singură urmă. Ultimele episoade reflectau cele mai nenorocite, cele mai grele, cele mai zbuciumate momente ale vieții lui. S-a întristat bătrînul şi l-a întrebat pe Dumnezeu:
10 1. Deoarece te despărți de cei dragi
2. Ca nu ai reușit face anumite lucruri
11. Omul- este tânăr și fâșneț(descurcăreț), frumos și talentat, omul este cea mai frumoasa creație a lui Dumnezeu, omul poate fii și malefic, dar și milos ceea ce pe Dumnezeul îl bucură
12. Tânăr, cu o barba lunga alba, înalt, într-un halat alb cu o aură deasupra capului ochii albaștri și pielea alba ca laptele și iubitor și primitor pentru propria creație pe care o iubește nespus de mult
13. Aici îți scrii tu cum a fost viata ta pana în acest moment