RO Study
👤
Evi13
Evi13
16-05-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum aflu inaltimea unui con ?
Răspuns :
Alex1313
Alex1313
16-05-2015
h²=g²-r² ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
Flory05
Flory05
16-05-2015
H×H=G×G +R ×R.. ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Propozitii Cu Cuvintele:kochen, E-Mail, Telefonieren, Brief, Fernsehen, Informationen, Paket!!!!
35 Litri De Lapte Sau Repartizatr Cite 7 Litre In Bidoane . Laptele Din 3 Bidoane A Fost consumat. Cite Bidoane Cu Lapte au Ramas:
Imi Trebueste Propoziti Cu (cit A Zice Peste)(cit A Plesni Din Bici)(mei)cit Ai Climpi Di Ochi)(cit Ai Bate Din Palme)pliz
Ma Ajutati Si Pe Mine Vaa Rog Frumos???calculati: 2 Supra 3 + 3 Supra 4 + 4 Supra 5
Intr-o Tabara Sunt 108 Fete Si Baieti Dupa Ce Au Plecat 10 Fete Si Au Venit 7 Baieti In Tabara Sunt De 2 Ori Mai Multe Fete Decat Baieti Cate Fete Si Cati Baiet
8(2x+7x)-2x :7 =1000
Care Sunt Caracteristicile Operei Epice?
Puteti ,va Rog , Sa-mi Compuneti O Poezie Despre Orhidee?! Cateva Versuri. Mersi! :D
In Figura Alaturata Este Prezentat Schematic Un Acoperis In Forma de Piramida Patrulatera Regulata VABCD .inaltimea Piramidei Este VO= 3√2M , IAR MUCHIA LATERA
Ma Ajutati Va Rog Mult Cu O Compunere Despre O Fapta Buna Dintre Doua Colegi ? Colegii Sa Se Numeasca Stefan Si Ana. Sa Fie Vorba Despre Uitare Unui Lucru Acasa