RO Study
👤
123i4
123i4
04-11-2021
Matematică
a fost răspuns
8 Arătaţi că 10²⁰¹²– 7 este divizibil cu 3
Răspuns :
Albatran
Albatran
04-11-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
99999 multi de 9..3
deci div cu 3 pt cq 9K+3 e div cu 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitie Cu Cuvantul Ordin(porunca) Sa Indeplineasca Pe Rand Functia De Complement Indirect Si Nume Predicativ
Cu.cat.este.mai.mare.catul.numerelor.27.si.3.decat.dublul.numarului.42.... .. Alta.... Pentru.5.exemplare.ale.unei.reviste.sau.platit.35.de.lei..cati.lei.cos
Exprima-ti Opinia Despre Urmatorul Citat : " Nu Te Uita Urat Gheorghita Ca Pentru Tine De Aci Incepe A Rasari Soarele " Urgenttt
Alcatuiti Un Text De 5 Randuri Cu Urmatoarele Adjective Sensibil Inteligent Si Premiant,datii Un Titlu Textului De Adjectiv
Va Rog!!!!!! Sinonime Pentru. Dantelata= Bland= Schimonosit= Aspru= Nrsuferit=
Am Nevoie De Un Cinquen: 1. Cuvintul Cartea 2.doua Adjective 3. Trei Verbe 4.o Metafora 5. La Alegere
Cerinţa Se Dă Un Număr Natural N. Afișați În Ordine Crescătoare Primele N Numere Naturale Nenule. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul N. D
Calculeaza Presinea Maxima Pe Care O Putem Masura Cu Ajutorul Manometrului Daca In Calitate De Lichid Se Utilizeaza Apa . Valoarea Unei Diviziuni In Cazul Ape
Cum Se Fac Exercitile Cu Acolada
Analizeaza Toate Verbele Din Enuntul Urmator Precizand Modul, Timpul, Persoana Numarul Si Functia Stintactica Alergase Spre Casa Deoarece I-am Spus Chiar Eu Ca