RO Study
👤
Gasca24
Gasca24
03-11-2021
Matematică
a fost răspuns
2 si 3 va rog, dau coroana!!
Răspuns :
Igormiron741
Igormiron741
03-11-2021
Răspuns:
Raspunsuri :
2.D
3.A
Nu stiu sigur la 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie De O Propozitie Cu Numeralul A Treia Care Sa Aiba Functie Sintactic De Atribut In Acuzativ!MA PUTETI AJUTA?
Suma A Doua Nr Este Consecutive Este 441 Sa Se Afle Cele Doua Nr Metoda Figurativa
Ma Putet Ajuta Cu O Idee ? Cum As Putea Incepe ?Alcatuiti Textul Unei Invitatii Adresate Primarului Localitatii Unde Domiciliati , De A Participa La Sarbatorire
Doi copii Au O Suma De Bani. al Doilea Are Cu 258 mai Mult Decat Primu.ce Suma Are Fiecare Copil Daca Primul Ate De 3 Ori Mai Putin Decat Al Doilea?
Calculati Masa De Amestec Nitrant , Ce Contine 63% HNO3, Necesar Nitrarii A 312g Benzen
Intr-o Urna Sunt 16 Bile Negre Si 28 Bile Albe.se Extrage O Bila.Probabilitatea Ca Bila Extrasa Este Sa Fie Alba Este Egala Cu............
ΔAbc= Dreptunghic IsoscelAd=inaltimeAd=7cmAflati Lungimea Catetei AB
Hei Imi Dati Si Mie O Idee Despre Un Monolog.Imi Trebuie O Intamplare Pe care Sa O Prezint Ca Pe Un Monolog
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Prin Metoda Grafica. Suma A Doua Numere Naturale Este 52. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Impartind Pe Unul La Calalt, Obtinem Catu
Indica Felul Pronumelui dânsa . Ma Puteti Ajuta Va Rog ?!