RO Study
👤
Lolaaa24
Lolaaa24
02-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau multe puncte …..
Răspuns :
Stefanianagy
Stefanianagy
02-11-2021
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MOURIN Подберите По Одному Антониму К Выделенным Словам: Запоминал - Сердечность - Знание Помогает - Plz
Completați Casetele, Astfel Încât Să Se Obțină Propoziție Adevărată. K(-3; ___) € G₁; N;(__;7)€ Gf, Unde F:R→ R. F(x)=2x+3.
Stai De Vorbă Cu Prietenii De La Bloc.Ei Vor Să Știe Ce Este Cronologia. Explică Și După Ce Te Informezi Scrie Explicația Pe Spațiul Marcat.va Rog!!repedee!
6) Triunghiul Echilateral ABC Are Latura De 6 Cm. Se Îndoaie După Mediana AM, Ca În Figura De Mai Jos. C' A) Precizați Natura P Triunghiului ABC'. B) Dacă BC' =
Precizează Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Pronumele Personale Din Structura: "Sufletele Lor Nu Vor Fi Liniare".Va Rog Ajutați-mă Este Urgent
A) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Mai Mari Decât 700 Şi Mai Mici Decât 1000. B) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Cuprinse Intre 123 Şi 321.
Se Nitreaza Benzenul Obtinandu-se Un Amestec Cu Masa De 594g Care Conține Dinitrobenzen:trinitrobenzen In Raport Molar De 1:2. a) Scrieți Ecuațiile Reacțiilor C
7. Încercuiește Substanţele Ale Căror Mase Moleculare relative Sunt Egale: a) N₂; B) O₂; C) SO₂; D) C₂H4. Argumentează Prin Calcule.va Rog Repedee Dau Coroana
Se Nitreaza Benzenul Obtinandu-se Un Amestec Cu Masa De 594g Care Conține Dinitrobenzen:trinitrobenzen In Raport Molar De 1:2. a) Scrieți Ecuațiile Reacțiilor C
Ajutatima Cu Problema: Brumarica Are 42kg,80cm,1l Iar Albita Are 46 De Kg,88cm 2l.Cu Cit....?