RO Study
👤
Narajalan
Narajalan
02-11-2021
Matematică
a fost răspuns
rezolvare vă rog dau coroană și mă abonez
Răspuns :
David6278
David6278
02-11-2021
Raspunsusel este
b)12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
•Graficul Mișcării Unui Biciclist Este Reprezentat În Figura De Mai Jos.a)Descrieți Mișcarea Biciclistului În Diferite Intervale De Timp.Eu Prima Dată Am Făcut
Cine Rezolva Cele 2 Exerciti La Engelza Îi Dau 2 Coroane Repede Va Rog
Maria A Participat, Împreună Cu Prietenii, La Un Concursde Săniuțe. Citește Descrierile Şi Descoperă Numărulsăniuței Fiecărui Copil:Sergiu: Cel Mai Mic Număr Na
Bună Seara Vă Rog Frumos Puteți Să Mă Ajutați La Problema Aceasta Numai Una Am Vă Rog Frumos Puteți Dau Coroana Dau Cinci Stele Și Mai Dau Și O Inimioară Masha
3. Construiți Cercurile (0,n) Și Cz(O2, R2) În Următoarele Sillagii.a)n = 2 Cm, N = 3 Cm Şi 0,02 = 8 Cm; B) N = 2 Cm, R = 5 Cm Si 0,0 = 5 Cm;c)n=n=1 Cm Şi 0,02
Mă Gândesc La Un Număr, Scad 1/4 Din El Și Obțin Triplul Anului În Care Suntem. La Ce Număr M-am Gândit?Clasa A LV Vă Rog
Analizati Morfosintactic Substantivele Din Textul Următor : Iarna A Sosit. Zapada S-a Așezat Peste Vai Și Peste Dealuri. Săniile Copiilor Sunt Gata De Plecare.
Ce Se Întâmplă Dacă O Persoană Și A Pierdut Actele De Identitate? Înseamnă Că Și A Pierdut Identitatea?
Va Rog E Urgent ,dau Coroana ! Ex 3,4,5 Si 6 Va Rog Calculați Cu Respectarea Ordinea Ofectuarii Operațiilor !
Nacherzahlung Va Rog De La Hannes Fehlt❣