RO Study
👤
Borzandreea234
Borzandreea234
01-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrrr va rogggggg
Răspuns :
Anonim6971
Anonim6971
01-11-2021
Răspuns:
Răspunsul la exercițiul 4 este B.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Are Suma Laturilor Egala Cu 60 Cm ,iar Produsul Laturilor Egal Cu 800cm.Sa Se Afle Laturile Dreptunghiului.Doresc Explicatie Pas Cu Pas.Multumesc!
5p 4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Triunghi Isoscel ABC Cu AB=AC=3√5 Cm Şi BC= 6 Cm. Punctul M este Mijlocul Segmentului BC, Punctul G Este Centrul D
Vă Rog Să Mă Ajutați La Această Problema! (DESEN+REZOLVARE) Mulțumesc
3. Din Fragmentul Descriptiv Rescrie: - Două Comparații: - Două Epitete: - O Personificare:4Transforma Vorbirile Personajelor In Vorbire Indirecta5Tanarul Manjo
105. Să Se Afle Aria Cercului Înscris Într-un Triunghi Echilateral ABC Cu Latura De 6 Cm. 2
14 Completați Următorul Tabelva Rog Îmi Trebuie Rapid
10. Scrie O Compunere Descriptivă De 10-15 Rânduri, Cu Titlul Tăcere Peste Ape, În Care Să Utilizezi Cel Puțin O Comparație, Un Epitet Dublu, Unul Triplu, O Enu
Un Meșter Popular A Confecționat Un An 780 De Flori Are O Carie De 10 Ori Mai Puține Decât Fluiere Iar Viori Cu 456 Mai Puține Decât Fluiere Câte Instrumente Mu
. Ajutați-mă Va Rog Frumos Va Dau 10 Puncte
5p 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC Cu măsura Unghiului BAC De 90°, AB=3cm Şi BC=6cm. Dacă BM Este Bisectoarea Unghiului ABC, unde Punctul