RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-10-2021
Matematică
a fost răspuns
dauuu coroanaaaa si ma abonezzz
Răspuns :
Ionela1018
Ionela1018
31-10-2021
Explicație pas cu pas:
ai rezolvarea atașată.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selon Le Modèle Ci-dessus, Écris Un Message Pour Te Présenter Et Parler De Tes Passions.
Tresaturi Fizice Si Morale Plus Citate Exacte Din Spargatorul De Nuci Si Regele Soarecilor Va Rog Dau Coroana
3.În Desenul De Mai Jos, Puteți Observa Trei Figuri Geometrice Pe Care Voi Le Cunoașteți Deja: Un Triunghi, Un Cerc Și Un Dreptunghi. În Fiecare Dintre Aceste F
Puteti Sa-mi Exemplificati Valori Umane :BunatateaOnestitateaPrieteniaBrudentaRespectulRecunostintaIubireaEmpatiaRautatea
Trei Numère Este 18.30. Aflați 13 / Juna A Numerell Stind Ca Sunt Direct Proportionale Ai Numerele 3, 12 St 48.
Cat Este 5,55×10^-5 In Numere Gen?
Fişă De Lucru 1. Având În Vedere Textul De Mai Jos, Analizați Toate Verbele Întâlnite La Modurile Infinitiv, Indicativ Şi Imperativ! Doamna Mia Vasilian Dădu No
Cum Se Calculeaza 584÷0,6
6. Irina Îi Spune Olguței: - Dacă Mi-ai Da 10 Timbre, Am Avea Acelaşi Număr Fiecare. Olguța Îi Răspunde: -Dacă Mi-ai Da 10 Timbre, Aş Avea De Trei Ori Mai Multe
Arătați Că Numărul X Este Natural Unde X = [tex] \sqrt{ \frac{19}{2.(1)} } + \sqrt{ \frac{20}{2.(2)} } + \sqrt{ \frac{21}{2.(3)} } + ... + \sqrt{ \frac{26