RO Study
👤
Ionela4284
Ionela4284
31-10-2021
Chimie
a fost răspuns
chimi;
imi trebuie un exemplu de combinare
Răspuns :
Sirriehyasmeen850
Sirriehyasmeen850
31-10-2021
apa+sare;suc+zahar etc succes la scl
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Make A Funny Letter Of Complaint About 200 Words (formal Style). You Should Complain About An Alarm Clock, For Example. The Problem With It Is That It "tastes R
Suma Primilor 3 Termeni Ai Progresiei Aritmetice An, Unde N≥1, Este Egal Cu 30. Determinați A2.
Puteti Va Rog Frumos Sa Imi Spuneti Care Sunt Fragmentele?Va Dau Coroana
Precizează Într-un Enunț O Trăsătură De Caracter A Unuia Dintre Personajele Care Participă La Dialog Și Mijlocul De Caracterizare Identificat (Jules Verne, Copi
Activitate În Echipă Selectați Cuvintele Care Caracterizează Un Compor- Tament Pozitiv Faţă De Școală Și Față De Prieteni. Respect, Invidie, Solidar, Înţelegere
Ultimul Exercițiu !!!
Varsta Stelei La Meciul Cu MiddlesbroughCalculati Varta Medie A Echipei Steaua In Meciul Din Semifinalele Cupei UEFA, Aprilie 2006, Utilizând Tabelul De Mai Jos
Raspunde La Urmatoarele Intrebari:1.Unde Se Petrece Intamplarea?2.Cand Se Petrece Intamplarea?3.Cine Participa La Actiune?4.Care Este Cauza Initiala A Dezvoltar
Puteri Să Îmi Recomandați O Poezie De Grigore Vieru Mică Dar Frumoasa Despre Iarna Sau Primavara Va Rog G Frumos Urgent
Nu Știu Cum Să Rezolv Problema Următoare Din Fizica Mecanică: Un Gaz Pleacă Din Condiții Normale De Presiune Și Temperatura Ocupând Un Volum De 2l. Calculați Vo