RO Study
👤
Cosminagabrielapanda
Cosminagabrielapanda
28-10-2021
Fizică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
Bulcmatias
Bulcmatias
28-10-2021
Răspuns:
din p1=9atm a iesit 1/3 (adica un sfert) scazi un sfert din 9 si iti da 6. RASPUNS: 6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Fie ABCD Un Patrulater Şi M, N, P, Q Mijloacele Laturilor (AB), (BC), (CD), Respectiv (DA). Demonstrați Că (MP) Şi (NQ) Au Acelaşi Mijloc.
7 Transcrie Propozițiile Din Următoarea Frază, Precizând Felul Acestora: Ai Mei Despre Care N-aveam Habar Şi Care, În Egoismul Tinereții, Nu M-ar Fi Tulburat,ch
Completează Harta Povestirii. Ce L-a Învățat Gaița Pe Autor? Cine A Spus Povestea Cu Veverița Și Ciocănitoarea? Povețele Vrabiei:Numele Păsărilor Care Apar În T
Cine Aduce Iar În Țară, Mândre Păsări Călătoare, Îmbracă Grădina-n Floare Şi-ncălzeşte Vremea Afară?
Aflați C M M D C Al Numerelor 20 15 Și 56
Va Rog Ajutati Ma Cu RezumatulJurnalul Annei Frank Va Rog
1. In Figura Alăturată Este Reprezentat Segmentul AE, Pe Care Sunt Situate Punctele B, C Şi D, Astfel Încât AB = BC, punctul C Este Mijlocul Segmentului AD, Ia
4. Rotunjiţi La A Doua Zecimală Rezultatul Calculului {[1,(3)]²+0,2(6) 1,5}: 2,8 Vă Rog Ajutați-mă!! Am Nevoie Urgent!!
Evidențiază Din Text Aspectele: A) Reale: B) Nereale:
Determinați Măsurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex Știind Că Acestea Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 3, 4, 5 Și 6