RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-10-2021
Limba română
a fost răspuns
mai am o tema la romana
Răspuns :
Ionelafilimon54
Ionelafilimon54
28-10-2021
Răspuns:
Cam acesta ar fi rezumatul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Sufixele:scoala,pamant, Fsmilie,clasa,caiet,an si Prefixele:a Spine,decizie,a Invata,a Cumpara,a Gasi,a,ajuta
Media Geometrica A Doua Numere Este 15. Stiind Ca Unul Dintre Numere Este 9, Determinati Celalalt Numar. Astept Raspuns, Multumesc Anticipat!
Dupa Ce Este Ales , Presedintele Romaniei Depune Un Juramant. Primul-ministru , Ministrii Si Ceilalti Membri Ai Guvernului Depun, La Randul Lor,juramantul In Fa
Ajutati-ma Si Pe Mine :1:Precizati Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:...dumneaei! Zic eu catre Personalul Trenului, Aratand Pe cea de Acolo care nu
Presupunand Ca Regele A Scris In Fiecare Zi Cate 30 De Poezii, Vreme De Un An De Zile, Iar Citirea Fiecareia A Durat 10 Minute, Cate Zile I-ar Fi Trebuitcriticu
Iscrieti Toate Numerele Intregi Situate Pe Axa Intre Numerele:3.7si5.1:
Cinci Moli De Atomi Ai Unui Element Chimic Contin 70 G.Care Este Acel Element?
Indicati Functia Sintactica A Substantivelor Din Textul Urmator: Privesc Bradul De Craciun,pe Care Tata L-a Pus In Balcon.Mirosul Rasinii Imi Aduce Aminte De Pa
Buna! Vreau Si Eu Un Text In Care Sa Fie Descris Interiorul Unei Camere.
A Jutatima Si Pe Mine Realizati Intr-un Text De 8-10randuri O Descriere Obiectiva A Unei Zone Din Patria Voastra