RO Study
👤
Nicoletaerika95
Nicoletaerika95
27-10-2021
Limba română
a fost răspuns
dau coroana și steluță ❤️
Răspuns :
Lavinia7322
Lavinia7322
27-10-2021
Răspuns:
pată
poamele
crengile
urechile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fill In The Blankes With The Simple Future Te Se Form Of The Given Verb In Brackets. I Bulind A Hospital To The Poor When I Grow Up(build). The Cook All The San
Dau Coroana! Am De Făcut O Argumentare Genului Dramatic Pentru Textul ,,Vrem Sa Dăruim Câte O Fereastră" ... Puteți Găsi Pe Internet Textul. Mulțumesc , Dau C
VA ROG EX 1 ! Dau Coroanaaaaa!, Mulțumesc Și 5 Stele , Mă Abonez. Va Rog! Urgent! Pe O Foaie Va Rog Frumos Sa Nu Evitați Întrebarea Doar Pentru Puncte Dacă Știț
Repeeeeeeedeeee! Ex:6,8,9Dau Coroana
Numerele Naturale 229 197 Si 263 Se Impart La Acelasi Numar Natural Nenul N Obținându-se Capturile Nenule Și Resturile Egale Cu 13,17 Și Respectiv 11
Felul Propoziției Subordonate Va Rog E Foarte Puțin. A) Doar Nu Sunt Atât De Slab Să Nu-i Pot Răspunde. B) Să-l Fi Chemat, Tot Nu Venea.
URGENT!!!! REALIZATI UN ESEU TITLUL "SCOALA LA SCOALA VS SCOALA ONLINE" UNDE SA VA EXPRIMATI OPINIA DESPRE SCOALA FĂCUTĂ IN SALA DE CLASA SI SCOALA ONLINE, GASI
Am Nevoie Să Completați Voi Aici: 1. Primăvara Este Privită Ca Un Anotimp Al Renașterii Și Revigorării Naturii.2. Vara Este Privită Ca Un Anotimp...3. Toamna Es
Analizeaza Cuvantul Scris Ingrosat, Precizand Functia Sintactica Si Partea De Vorbire Prin Care Este Exprimat.
Ce Este Rangul Unui Matrice Și Cum Se Afla Acesta?