RO Study
👤
Raisa12340
Raisa12340
27-10-2021
Limba română
a fost răspuns
5,6,7 cat de repede se poate va rog
Răspuns :
Diamantdelacelini
Diamantdelacelini
27-10-2021
Răspuns
:
Bună
,
5
)
"
că
n-am
cultura
necesară
pentru
ca
să
-l
înțeleg
pe
Wagner
.
6
)
Sunt
foarte
ferocită
!
În
viață
nu
te
lovești
des
de
fericire
.
7
)
Fi
fericit
și
nu
asculta
răutățile
celor
din
jur
cărora
nu
le
pasă
de
sentimentele
tale
.
Sper
că
te-am
ajutat
.
❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aproximeaza La Mii Lungimea Fluviului Dunarea,daca: Este Un Numar Scris Cu Patru Cifre; Suma Primelor Doua Cifre Este 10; Cifra Unitatilor Este Catul Numerel
Vreau Şi Eu Un Text De 10-12 Enunţuri Din Care Să Reiasă Grija Omului Faţă De Mediu.
De Ce Mercurul Din Capilarul Unui Termometru Medical Revine In Capilar Atunci Cand Il Scuturam?
19 703 - D = 8 347 ; 210 + 147=x+319 ; 1 973+(y-73)=2 135; (623-295)-z=70 ; 376-(25+107-w)=319
Care Sunt Sufixele Augmentative?
5)Construieste Cate Un Enunt In Care Substantivul 'soarele' Sa Aiba Urmatoarele Functii Sintactice: N.P. =............... C.D. =.............. C.I. =...........
Catul A Doua Numere Este 3. Daca Il Marim Pe Primul Cu 3 Si Il Micsoram Pe Al Doilea De 3 Ori, Catul Lor Se Mareste De 4 Ori. Aflati Numerele
Va Rog Mult Ajuți-ma E Urgent 1 Alege Un Obiect ... 2 Concentrează-ți Atenția Asupra Lui Și Notează Un Alt Element Cu Care Acesta Să Intre În Discuție ... 3
Ce Valori Morfologice Poate Avea Cuvantul "toată" ? Ce Valori Morfologice Poate Avea Cuvantul "trecatoare" ? Vreau Si Propozitii.
Scrieti Propozitii Cu Cuvantul Lacusta.in Fiecare Propozitie Cuvantul Lacusta Sa Aiba Inteles Diferit.va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati:-*:-*