RO Study
👤
Ioanaclapon03
Ioanaclapon03
27-10-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor plzzz dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-10-2021
a
)
1917
(
Aici
nu
îmi
dă
rezultatul
corect
dacă
pun
un
număr
de
3
cifre
)
b
)
9258
c
)
2567
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Ajutatima...! Tata A Cumparat De La Piata 3 Kg De Cartofi Pretul De 4, 5 lei/kg, 1 Kg De Morcovi La Pretul De 7, 3lei/kg, 2, 5 Kg De Sfecla La Pre
Precizeaza Mijlocul De Imbogatire A Vocabularului Prin Care Sau Format Cuvintele retrasa Baieteste Fiecare Repede Va Rog
Va Rog Ajutati-ma:alcatuiti Enutul In Care Cuvintul A Fi Sa Aiba,pe Rind ,valoarea Preticativa,copulativa,auxiliara
Va Rog Ajutatima,am Nevoe Sa,Construesc Un Epitet Si O Comparatie In A Caror Componenta Sa Fie Cuvintul mama.
După Doua Creșteri Consecutive De Preț Cu 20% Din Prețul Inițial Si Respectiv 15% Din Noul Preț , Un Obiect A Ajuns Sa Coste Cu 760 Lei Mai Mult Decât Era Prețu
Cine Mi-ar Putea Spune Niste Idei La Un Eseu ''eu Sunt O Carte''
Explica Folosirea Semnelor De Punctuatie Folosite In Teztul De mai Jos.,,Vasile Si-a Batut Caciula De Pamant Si A Strigat Catre Baieti:-Copii,Tudorita Da Examen
Numeste Substantele Organice Si Anorganice.
1.) Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 12 Si 36, Este Egal Cu......2.) Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 20 Si 24 Este Egal Cu......3.) Un Numar De
Media Geometrica A Doua Numere Este 4 ,unul Daintre Eleeste 2 . Care Este Celalalt Numar? Si Formula Pentru Media Geometrica.