RO Study
👤
Enaselsebi
Enaselsebi
25-10-2021
Matematică
a fost răspuns
repede va rog frumos
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
25-10-2021
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat și cu atât!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Acest Exercițiul Să Mă Ajutați.
Marcel Şi Angela Au Rezolvat Împreună 45 De Exerciții. Marcel A Rezolvat De 4 Ori Mai Putin Exerciţii Decât Angela. Câte Exerciții A Rezolvat Fiecare?
5. Indicaţi Valoarea Morfologică A Cuvântului Cel În Următoarele Contexte: Omul Cel Harnic M-a Ajutat. Cel Pe Care Îl Aşteptam Nu A Venit.
4. Formulează O Propoziţie Prin Care O Întrebi Pe Alice Dacă Ştie Unde Se Grăbeşte Lepuraşul Foloseşte Formulă Reverenţioasă Şi Un Pronume Personal De Politeţe.
DP DIDACTICA PUBLISHING HO Concursul Naţional De Biologie "George Emil Palade" ediția VII-aprilie - Iunie 2023
2. Rezolvați În R Ecuaţia: a) X²-4=0; e) X²+25=0; i) X²-=0; 28 b) X²=1; -5=0; 5 Ob 15 c) X²-9=0; d) -x²+16=0; g) 4x²-25=0; h) X²-7=0; j) 0,3x²-0,6=0; K) 0,(6) X
Ma Puteti Ajuta Va Rog La Ex. 32 B? Urgent, Dau Coroana!
3. Indicaţi Forma De Plural Nearticulată A Substantivelor, Pår, Alee, Erou, Pământ, Sac, Măsea, Copil, Sfinx, As, Marişcă, Brad, Copertă, Maistru, Nume. Preciza
5p 4. În Imaginea De Mai Jos Dreptele Me AB, NA Astfel Încât AM=8cm, MB=4cm, AN=4cm şi BC=18cm. Dacă ABC= ANM Atunci Lungimea Lui MN Este: a)12 Cm b) 9 Cm c) 8
Fie Un Thriunghi Dreptunghic ABC Cu A =90 Grade .Pe Dreapta AB Se Considera Un Punct D Astfel Incat A Sa Fie Mijlocul Lui BD. Demonstrati Ca CD≡CB