RO Study
👤
Ughvhhjjg44
Ughvhhjjg44
24-10-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana plss urgent
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
24-10-2021
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive(catul Mai Mic Decat Restul)
Daca A Supra B = 3 Supra 8 , Aflati Valoarea Raportului 5a + 7b Totul Supra 2b + 3a
Cum Se Spune In Germana Dragă Jurnalule
Determinati Numarul Natural X Din Egalitatea : x+99=99+99+99+....+99 Stiind Ca In Partea Dreapta A Semnului Egal Sunt 99 De Termeni Egali.
Intr-o Urna Sunt Bile Albe, Rosii Si Negre.Cele Albe Reprezinta 30% Din Total, Cele Rosii 20% Din Numarul Celor Albe Iar Cele Negre Sunt 32.Afla:a)Cate Bile Alb
Pe Laturile [AD] Si [BC] Ale Paralelogramului ABCD Se Considera Punctele E Respectiv F, Astfel Incat AE=CF . Aratati Ca Patrulaterul BEDF Este Paralelogram.
Intr-o Urna Sunt Bile Albe, Rosii Si Negre.Cele Albe Reprezinta 30% Din Total, Cele Rosii 20% Din Numarul Celor Albe Iar Cele Negre Sunt 32.Afla:a)Cate Bile Alb
Cine Stie Niste Conditii De Viata Importante Pentru Animale , Va Rog
Cum Scrieti Nr 8 Ca Suma De Numere Naturale Nenule Diferite Doua Cate Doua , In Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui? Cum Se Rezolva Probl
Aflati Toate Numerele Naturale Care Impartite La 6 Dau Catul 57 Si Apoi Calculati Suma Lor. Ajutor Va Rog , Daca Cineva Imi Raspunde Il Rog Sa Imi Explice.