RO Study
👤
Avocado577
Avocado577
22-10-2021
Latina
a fost răspuns
ce înseamnă expresia latină pater noster ?
Răspuns :
Marta08
Marta08
22-10-2021
pater noster înseamnă tatăl nostru.
Answer Link
Yza86
Yza86
22-10-2021
înseamnă ,,tatăl nostru”
sper ca te-am ajutat❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
V. Transcrie Următoarele Enunțuri, Corectând Greşelile: 1. Prietenii Mei Mi-au Dăruit Trei Trandafiri: Unul Alb Şi Doi Roşi. 2. Ne Vom Întâlni În Parc La Ora Do
Dau De Toate!!!Pls Help!!!!!
Triplul Numărului 2 Supra 5 Este Egal Cu :a) 2 Supra 15 B) 6 Supra 15 C) 1d) 6 Supra 5
145 Ca Între Frati Victor Spune: ,,Mihai, Dă-mi 10 Bomboane Şi Vom Avea Acelaşi Număr De Bomboane." Mihai Spune: ,,Dă-mi Tu Mie 10 Bomboane Şi Eu Voi Avea De Do
Ajutor Va Rog Mult Ofer 20p Cine Poate!
Se Dau Cifrele , , Cu Proprietatea Că A+ 1 = B + 2 = C + 3. Care Dintre Numerele De Mai Jos Este Cel Mai Mare?A) AbacB) BacbC) CcabD) AcbaE) Bcba
Exercitiul 3 Va Rog Mult Dau Coroana
VA ROGG În Figura Alăturată Este Reprezentat Cercul De Centru O, Pe Care Sunt Situate Punctele A, B, C Și D (în Această Ordine), Astfel Încât 0,25×AB=0,3×BC=0,2
Vă Rog Frumos, De Rezolvat Exercițiul Cu Numărul 1 + Explicație. Dacă E Și Explicație, Cum Trebuie, Dau Coroana + 50 P. Repede! Urgent!
Punctele A₁, A2, A3 Împart Cercul În Trei Arce Egale, Iar Punctele A₁, A4, A5, A6 Împart Cercul În Patru Arce Egale. Arată Că A OA₂A Este Echilateral. AA. La Fi