RO Study
👤
Celentanoadriano
Celentanoadriano
22-10-2021
Chimie
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor urgeeent
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
24-10-2021
Răspuns:
rezolvarea mea in foto
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT 70 PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!! Suma A Doua Numere Este -21. Daca Micsoram Cu Doi Primul Numar Si Marim Cu Trei Al Doilea Numar, Atunci Primul Numar Va Fi Cu 28
Daca 2a+3b/4b + 15a = 0.(3) Afla A/b
Fie A=1+2^1+2^2+2^+3+...+2^2007.Sa Se Determine Un Numar Natural ,,m",diferit De 1,astfel Incat A Divizibil Cu M(m+2)(m+4). Ajutati-ma Va Rog! Observatie: Semn
Esseu La Limba Engleza ,,About Friendship"
Mama,tata Si Bunica Au Economisit Împreuna 923 Lei.Mama Are Cu 120 Lei Mai Mult Decât Tata Si Cu 80 Lei Mai Puțin Decât Bunica. Câți Lei A Economisit Fiecare?(R
1. Dacă X^2+(y+1)^2=0, Atunci X+y=... 2. În Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu M ( Dacă Are Cineva Timp Şi Chef + Răbdare, L-aş Ruga Frumos Dacă Îmi Poate Explica M
Doi Frați Au Împreună 80 De Ani.Unul Dinntre Ei Are Cu 4ani Mai Mult Decât Celălalt.Cati Ani Are Fiecare?
O Fetita A Cumparat De 5 Ori Cate 12 Iepurasi .dintre Acestea 27 Sunt Negri Iar Restul Albi .cati Iepurssi Are Fetita
Se Considera Functiile F,g:R->R, F(x)={ 2-3x,x∈(-∞,2) Si X-1,x∈[2,+∞),iar G(x)={ X-1,x∈(-∞,0) Si 2x-4,x∈[0,+∞) .Determinati F+g, F-g Si F·g
Toată Pagina Dau Coroana! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Galbena !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !