RO Study
👤
Irina222
Irina222
15-05-2015
Biologie
a fost răspuns
ce sunt plantele bienale si perene
Răspuns :
LauraMihaela
LauraMihaela
15-05-2015
Plantele bienale-
ele cresc vegetativ in primul an, fructifica in anul al doilea si se usuca
Plantele perene-
la care durata de viata este de mai multi ani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
UN TRIUNGHI ECHILATERAL ARE ARIA DE 27 M.MARIND LATURA TRIUNGHIULUI DE 3 ORI SE VA OBTINE UN ALT TRIUNGHI CU LATURA DE ....
Corecteaza Greselile De Folosire A Adverbelor Din Text : Am Cumparat Trei Carti Noi Aparute In Colectia "Tezaur".Suntem Fermi Convinși Ca Sunt Interesante.La La
A) Adauga La Catul Numerelor 96 Si 3 Cel Mai Mare Nr Scris Cu Trei Cifre Distincte b) Mareste Cu 82 Nr De 4 Ori Mai Mic Decat 72 c) Cu Cat Este Mai Mic Catul Nr
Calculati Nr. X,y Si Z Invers Proportionale Cu Nr 0.(3) , 0.25 Si 0.2 Stiind Ca 3x+2y-3z=20
Primul Termen Al Unei Adunari Este 13,iar Al Doilea Termen Este Cat O Treime Din Al Treilea. Aflati Ultimii Doi Termeni,stiind Ca Suma Celor Trei Termeni Este 4
Suma A Doua Numerereale Este 60 . Impartind Primul Numar La Al Doilea Numar Se Obtine 2 Si Restul 3 . Determinati Cele Doua Numere
Puneti Paranteze In Membrul Stang,astfel Incat Sa Fie Adevarate Egaliatile: a) 7-5 -3 -6 = -1 b) 7-5 -3 -6 -1 =12
Determinati Numerele A, B ,c Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 0,(3) 0,5 0,25 Si Ca 6a+2b-5c=50
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantuluo ,,o'' Din Enunturile De Mai Jos: A) O,ce Bine Este Acasa... B) Am Intalnit O Fata Minunata. C)el Cumpara Mereu O
Corecteaza Greselile De Folosire A Adverbelor Din Text : Am Cumparat Trei Carti Noi Aparute In Colectia "Tezaur".Suntem Fermi Convinși Ca Sunt Interesante.La La