RO Study
👤
Efus
Efus
21-10-2021
Franceza
a fost răspuns
Doar asta de continuat
Răspuns :
Andreababan2
Andreababan2
21-10-2021
Răspuns:
garniture
ballon
grand
petit
Explicație:
sper că te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca: Numerele 5 Si 12 Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 6 Si [tex] \frac{5}{2} [/tex]
Sunt Mai Multe Probleme Si Exerciti Deoarece Nu Am Avut Multe Puncte!!ex1) Doua Stilouri Si 3 Creioane Costa 15 Lei, Iar 5 Stilouri Si 6 Creioane Costa 36 Lei.
Se Considera Proportia A Pe B Egal 13 Pe 4 Determinati A Si B In Fiecare Din Cazurilea-b=27 A+b=34 5a+2b=365cu Tot Cu Rezolvare Ms
1.Aflati Trei Numere Rationale Ce Sunt Invers Proportionale Cu 0,(3) ; 0,25 ; 0,2 Si Au Media Aritmetica Egala Cu 60.2.Trei Numere Sunt Invers Proportionale Cu
Se Dau Transformarile: Ca(OH)2---->CaCl2----->Ca(NO3)2------>CaSO4.Ce Cantitati De Subtante A,b Sic Sunt Necesare pentru Obtinerea 13.6g CaSO4?
Corectati Greselile Din Urmatoarele Enunturi Si Explicati Natura Acestora.A Scris Cu Doi De ,,i".Au Venit Aproximativ Vreo Zece Copii.Punctajul A Fost Sub Aproa
Gasirea A Doua Necunoscute Dintr-o Proportie
Prezentati Modul In Care Organizatia Natiunilor Unite Se Preocupa De Ocrotirea Si De Respectarea Drepturilor Copiilor Din Intreaga Lume.va Rog, Un Raspuns Cat M
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine ? Am Nevoie De 20 De Propoziti Cu Pronumele Personal Neaccentuat :)
Faceti O Compunere Cu Titlul ''Primele Zile De Vacanta Mare '' In Care Sa Introduceti Numeralele Intaia , A Zecea , Douasprezece , Toti Patru , O Jumatate , Amb